The fundraiser is not finalized! This is a preview. It is not possible to share and support this fundraiser at this time.

0

Days left

0

Story

Mitt navn er Ruben Norum Kverkild. Jeg driver med Karting og det er min lidenskap. Jeg er veldig motivert, dedikert, jobber steinhardt for å nå målene mine, og er ekstremt nøye med alle detaljer.
Jeg er 20 år og kommer fra Verdal i Nord-Trøndelag og er veldig glad i fysisk trening. Jeg har i flere år reist landet rundt for å kjøre løp og vil nå prøve meg i europa.

Sesongen 2016 var da jeg satset hardest noen gang. Det resulterte i fem 1. plasser og to 2. plasser som endte med total seier i RMC cupen. Med seier i cupen fikk jeg stolt representere Norge under VM. Målet under VM var beskjedent å komme meg til finalen. Men jeg kjempet meg fram og endte på en historisk 5. plass!! I et mesterskap med utøvere på verdensnivå. Det var helt uvirkelig! Så jeg tar med meg masse positiv erfaring fra denne sesongen etter å ha kjempet med flere av verdens beste sjåfører.

Meritter 2016:
1. plass i RMC cupen i Norge 2016
2. plass i NM 2016
3. plass i en italiensk RMC runde 2016
5. plass i VM i Napoli 2016
5 seiere av 7 mulige i den norske cupen 2016

Nå er det 2017 som står for tur! Tenker ikke å satse noe mindre dette året! Dermed har jeg satt meg et nytt mål. Det nye målet er å kjøre Europa Mesterskapet i Rotax som består av 4 løp. Cupen starter i Belgia etterfulgt av Frankrike, Tyskland og avsluttes i Italia. Skal man bli best må man kjøre mot de beste og vinne over de beste. Jeg beviste under VM at jeg kan gi verdenseliten kamp, og tror derfor jeg kan hevde meg godt i EM!

For å fullføre dette trenger jeg hjelp, så jeg er nå på utkikk etter sponsorer for dette året som kan bidra i budsjettet mitt. Totalbudsjettet for EM er høyt. Så derfor tar jeg et løp av gangen, og jobber mot 65 000 kr.

Mail: kverkild.motorsport@hotmail.com
Tlf: 90807650